Lembur Kakasih


Juru Kawih: Nining Méida AS; Wanda: Degung Kawih; Sanggian/Rumpaka: Nano S.

Lembur Kakasih
Lembur Kakasih

Tuh, péngkolan anu bras ka jalan gedé
Nu mawa guligah haté
Tuh, cirina tangkal anu ngarandakan
Nu linduh tempat bumetah

Tuh, lemburna kahalang sawah jeung pasir
Nu mawa sérédét geter
Tuh, walungan nu beresih hérang caina
Saweninga rasa cintana

Di dinya gelarna cinta munggaran
Di dinya harepan mekar kembangan
Éndah panineungan teu kasilih pédah pisah
Tumapag teu ilang-ilang némbongan satiap waktu

Duriat manjang kakangen manteng
Lembur téh lemah kakasih
Pangancikan pangbalikan
Pulas haté wening beresih

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s