Iraha Rék Juara!


Harepan pangrojong (bobotoh) Pérsib Bandung supaya Pérsib bisa nanjeur deui di liga Indonésia, kacida gedéna. Bisa kaharti, da geus lila pisan Pérsib Bandung téh henteu jadi jawara di liga méngbal di Indonésia (ISL). Kungsi jadi jawara kahiji téh mangsa liga munggaran dimimitian dina taun 1994. Ti harita mah Persib Bandung téh susah jadi jawarana. Rupa-rupa tarékah geus dilakonan diantarana waé meuli pamaén anu aralus boh urang Indonésia atawa urang luar nagrég. Ngan hanjakal, usaha ieu tacan aya hasilna.

Spanduk bobotoh Persib Bandung anu nanyakeun yen Persib teh iraha arek jadi jawara deui
Spanduk bobotoh Persib Bandung anu nanyakeun yen Persib teh iraha arek jadi jawara deui

Dina liga méngbal taun ayeuna, aya harepan pikeun jadi jawara lamun ngilikan kana pamaén anu dipiboga ku tim Pésib Bandung. Ngan sanggeus lumangsung salila ieu, harepan jadi jawara téh leungit. Pérsib Bandung henteu bisa jadi pinunjul kahiji. Paling alus bisa jawara kadua. Pinunjul kahiji mah geus jadi ceunceuman tim Peripura anu geus pasti jadi jawara liga ISL taun ayeuna. Persib Bandung mah ngan ukur bisa kabagéan jawara kadua. Éta ogé lamun bisa meunang terus dina tatanding sésana nyorong ngalawan Persipura Jayapura katut Persiwa Waména.

Mugia waé atuh sanajan henteu bisa jadi jawara kahiji, sahanteuna bisa jadi jawara kadua. Bisa ngubaran kahandeueul bobotoh anu hayang nempo Pérsib Bandung jadi jawara deui di liga Indonésia. Sahanteuna lamun jadi jawara kadua, Pérsib bisa ngiluan Piala AFC.

(Sumber potret Pikiran Rakyat Online)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s