New Andromax-i, Smartphone Andromax-i nu Leuwih Punjul


Telepon pinter atawa smartphone entragan Andromax-i mangrupakeun salasahiji smartphone anu kawilang suksés di pasaran anu dikaluarkeun Smartfren. Nilik kana spésipikasina anu alus dibandingkeun reujeung hargana anu kawilang murah, kacida murahna ieu smartphone téh. Sanggeus kalindih ku smartphone entragan anyar anu masih kénéh ranggeuyan Andromax séjénna saperti Andromax-U jeung Andromax V, Smartfren ngaluarkeun entragan Andromax-i anu anyar.

Smartphone New Andromax-i kaluaran Smartfren
Smartphone New Andromax-i kaluaran Smartfren

Telepon pinter anya ieu dingaranan sarua reujeung lanceukna, Andromax-i ngan dibéré rarangkén New. Jadi waé ngarana téh New Andromax-i. Lamun nilik kana jinisna mah euweuh bédana reujeung smartphone Andromax-i anu tiheula. Wangunan cangkangna, arék belah hareup atawa belah tukang, sarua waé. Pon kitu deui reujeung kenop anu aya di handapeun layarna, henteu robah. Anu nyieun ieu smartphone ogé henteu robah angger kaluaran ti pausahaan Hisense.

Sanajan nilik kana wangunan luarna taya anu robah, sabenerna mah aya saeutik anu ditaékeun spesipikasina. Di belah tukangna, palebah kaméra dilengkepan ku lampu flash LED pikeun nyaangkan obyék anu dipotrét. Ari résolusina mah angger 5 MP. Ieu kaméra bisa ngarékam pidio kalawan kualitas HD. Terus layarna ukuranana sarua kénéh 4 inci. Ngan anu ngabédakeunana téh anu ayeuna mah dilengkepan ku lapisan OCA (Optically Clear Adhesive) anu nyababkeun layarna leuwih beresih jeung leuwih alus gambar dina layarna.

Salian ti éta, anu robah téh nyaéta spesipikasi prosesor anu dipakéna. Entragan anyar mah galura gawéna leuwih ningkat jadi 1,2 GHz. Entragan Androidna oge milu naék jadi persi 4.1 Jelly Bean. Spesipikasi bagéan anu séjénna mah henteu aya anu robah.

Ngeunaan hargana, henteu pati robah. Hargana sabanding reujeung harga lanceukna, Rp 1.299.000. Kalawan harga dina waktu promosi dipotong saratus rébu.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s