‘Hari Kemerdekaan Indonesia 2013’ ti Google


Dina poé ayeuna, ping 17 Agustus 2013 Google salaku loka mesin panyungsi pangpunjulna ngancokeun logo anu aya pakaitna reujeung poé kamerdikaan Indonésia anu ka-68. Lambaran hareup loka Google robah logona disaluyukeun reujeung miéling poé kamerdikaan Indonésia. Éta logo téh lamun diklik mah bakal nyambung kana lambaran anu mancokeun hasil panyungsi Google anu aya pakaitna reujeung ‘hari kemerdekaan Indonesia 2013’.

Robahna logo Google disaluyukeun reujeung kajadian anu keur lumangsung dina waktu (poé) éta disebutkan Google Doodle. Logo Google disaluyukeun pikeun saharitaeun anu tujuanana pikeun ngilu ngareuah-reuah kana milangkalana artis, panalungtik anu kasohor (ilmuwan), atawa nagara. Salian ti pikeun ngareuah-reuah milangkala, Google Doodle ogé bisa diayakeun nalika aya poé peré anu kasohor.

'Hari Kemerdekaan Indonesia 2013' ti Google
‘Hari Kemerdekaan Indonesia 2013’ ti Google
Hasil panyungsi kalimah 'Hari Kemerdekaan Indonesia 2013'
Hasil panyungsi Google tina kalimah ‘Hari Kemerdekaan Indonesia 2013’

 

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s