Peperenian


Peperenian di dieu mah lain ngaran judul hiji Buku dina Basa Sunda. Da peperenian miboga harti anu mandiri dina kandaga kecap Basa Sunda. Peperenian mangrupa ngaran pikeun teuteundeunan, arek naon wae anu diteundeunna. Bisa neundeun barang atawa duit, anu tujuanana pikeun cokoteun lamun dina sakalina aya kaperluan anu ngadadak atawa kacida pentingna.

Salasahiji rupa tempat teuteundeunan
Salasahiji rupa tempat teuteundeunan

Neundeun barangna di tempat anu nyamuni, anu henteu gampang kapanggihna jeung tara ujug-ujug dicokot. Lamun henteu kapaksa-paksa teuing mah diingkeun wae, tara diganggu. Kakara dicokot lamun aya kaperluan anu penting atawa ngadadak pisan.

One thought on “Peperenian

  1. It calls to thoughts the great regional hawker stalls and the scrumptious cuisines from
    across the world. Nowadays the material of titanium penetrates into
    the eyeglasses industry and develop into prevalent.

    Like

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s