Kagegelan (Award) Liebster Blog


Aya wawaran ti blog Arif Blog ngeunaan award anu katarima ku ieu blog. Award atawa kagegelan anu ieu mah dijejeran ku ‘Liebster Blog Award‘. Kecap liebster meunang nginjeum tina basa Jérman anu miboga harti anu pang dipikadeudeuhna, anu pangdipikanyaahna. Ieu kecap ngaharib-harib kana kecap liebe anu hartina mikacinta (kabeneran baheula waktu sakola meunang pangajaran basa Jérman. Hanjakal anu apal téh ngan ukur kalimah Ich liebe dich).

Liebster Award
Liebster Award

Kabeneran blog ieu meunang kagegelan ti Arif Blog. Atuh kagegelan ieu téh cenah kudu dibagi-bagi. Nya itung-itung silih hargaan jeung numbukeun tatali blog. Pikeun anu hayang ngiluan babagi kagegelan jeung numbukeun tatali blog reujeung papada urang, bisa nyebarkeun ieu kagegelan, kalawan kudu tumut kana aturanana.

Aturan anu disampakeun téh nyaéta:

  1. Unggal nu boga blog (blogger) kudu ngajawab pananya anu disampakeun ku anu méré kagegelan.
  2. Kudu milih sawelas urang blogger anyar anu baris dibéré kagegelan kalawan nyieun panumbu kana blogna dina pedalan ngeunaan kagegelanana.
  3. Nyieun sawelas rupa pananya anu diancokeun ka anu dibéré award (kagegelan).
  4. Béré wawaran ka blogger anu dibéré award (kagegelan) dina blog-na.
  5. Unggal anu miboga blog (blogger) kudu ngancokeun sawelas perkara ngeunaan dirina.
  6. Henteu kaci méré kagegelan ka blogger anu méré kagegelan (malikeun kagegelan)

Sawelas perkara ngeunaan anu ngokolakeun ieu blog:

  1. Jalma biasa
  2. Lalaki
  3. Asalna ti pilemburan
  4. Ayeuna keur nyanyabaan di dayeuh
  5. Remen bulak-balik ka lembur da bisa disebutkeun deukeut
  6. Susah pisah jeung kolot
  7. Osok ngolembar ka mana-meni
  8. Resep asruk-asrukan
  9. Hayangna mah jadi patani
  10. Rada susah lamun kudu asertif (naon éta téh nya…?)
  11. Kitu waé lah.

Sawelas jawaban anu diancokeun ku Arif Blog:

  1. Kalau kamu dikasih kebebasan pilih nama, mau jadi apa namanya? Asam paiZ.
  2. Kalau dikasih kebebasan bisa lahir dan tinggal di belahan bumi mana pun. Mau jadi warga negara mana? Di wewengkon tengah-tengah khatulistiwa.
  3. Kalau bisa berubah jadi hewan, mau jadi apa? Ucing.
  4. Siapa sih selebritis yg pengen banget dipacarin? Alasan? Bibi Lung. Alesanana mah, nu penting urang luar nagrég.
  5. Siapa sih tokoh dunia yg pengen banget diajak tatap muka langsung? Alasan? Netanyahu. Alesanana, diajak adu panco.
  6. Pilih pantai atau pegunungan? Alasan? Gunung. Supaya tiis ceuli hérang mata.
  7. Pilih punya penyakit diabetes atau stroke? Alasan? Milih atau.
  8. Pilih Barcelona atau Real Madrid? Milih Real Madrid.
  9. Pilih London atau New York? Alasan? London. Soalna aya jam gedé.
  10. Menurut kamu, kenapa Arip ngasih award ini? Teuacan kateuleuman.
  11. Tulis resensi singkat tentang Arip Blog! Bagus untuk mengekspresikan diri dan menyalurkan bakat.

Sawelas pananya pikeun anu dibéré kagegelan (award): Supaya henteu bingung néangan pananya, langkung saé niron waé ti blog Arif Blog

  1. Kalau kamu dikasih kebebasan pilih nama, mau jadi apa namanya?
  2. Kalau dikasih kebebasan bisa lahir dan tinggal di belahan bumi mana pun. Mau jadi warga negara mana?
  3. Kalau bisa berubah jadi hewan, mau jadi apa?
  4. Siapa sih selebritis yg pengen banget dipacarin? Alasan?
  5. Siapa sih tokoh dunia yg pengen banget diajak tatap muka langsung? Alasan?
  6. Pilih pantai atau pegunungan? Alasan?
  7. Pilih punya penyakit diabetes atau stroke? Alasan?
  8. Pilih Barcelona atau Real Madrid?
  9. Pilih London atau New York? Alasan?
  10. Menurut kamu, kenapa blog Kampung Ciburuan memberikan award ini?
  11. Tulis resensi singkat tentang blog Kampung Ciburuan!

Kagegelan ti blog ieu diancokeun ka:

  1. Dunia Blog
  2. Rindrianie’s Blog
  3. Paninggaran’s Blog
  4. kangyan
  5. Acep Aprilyana
  6. Sabda palon
  7. RUDI HERMAWAN OKE
  8. Itateanese
  9. HijiHawu
  10. Dindinrasyidin’s Blog
  11. Cijolang Mania

11 thoughts on “Kagegelan (Award) Liebster Blog

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s