Kumaha Kaayaan Jalan Tol Cisumdawu Ayeuna?


Sanajan warta ngeunaan pangwangunan jalan tol Cisumdawu (Cileunyi – Sumedang – Dawuan) henteu pati sumebar, sabenerna mah jalan tol keur dikeureuyeuh. Utamana jalur Tanjungsari Sumedang. Ngeunaan saeutikna warta ieu aya benerna ogé. Pangwangunan jalan tol téh siga anu haré-haré waé, henteu diémbar-émbar ka mamana. Teu anéh lamun urang Sumedangna waé henteu apaleun nepikeun ka mana ieu poroyek téh. Geus kumaha rupana, ngaliwatan tempat mana waé. Anu apaleun téh sigana mah ngan ukur anu kaliwatan ieu poroyék jeung anu boga poroyékna katut anu magawéna.

Geus kumaha atuh kaayaan jalan tol Cisumdawu dina danget ayeuna téh? Kaayaanana mah bisa titempoan dina sababaraha potrét di handap ieu.

3 thoughts on “Kumaha Kaayaan Jalan Tol Cisumdawu Ayeuna?

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s