Marebutkeun Tikét Lalajo Mengbal Piala Dunia di Brasil ti Listerine


Lila kénéh lumangsungna mah, da dilumangsungkeunana ogé kira-kira tengah taun 2014. Jeung jauh kacida tempatna téh, di wewengkon béh kiduleun nagri Amerika, nyaéta di nagri Brasil. Heueuh kituna mah lila kénéh, tapi ngeunaan sasayagaanana mah apanan geus ti béh ditu mula. Nagri Brasil salaku anu boga hajatna, geus tatan-tatan di béh ditu kénéh nyayagakeun sagala rupa anu dibutuhkeun. Malahan pikeun mapag dilumangsungkeunana éta kajawaraan téh apanan kamari-kamari mah geus dilumangsungkeun kajawaraan Piala Konfederasi.

Listerine Indonesia
Listerine Indonesia

Atuh pikeun anu mikaresep kana méngbal mah, sigana moal tinggaleun. Unggal opat taun sakali apanan kacida raména, naha dina warta radio atawa tipi atawa koran ngeunaan kajawaraan Piala Dunia téh. Unggal jalma anu resep kana méngbal miboga cekelan nagri séwang-séwangan anu dijagokeun jadi jawara. Anu bisa ngadongdon ka tempat dilumangsungkeunana, henteu nolih kana tempat anu jauh jeung waragad anu kacida gedéna. Kangaranan geus resep mah, jauh dijugjug anggang ditéang. Ari pikeun anu henteu cukup waragad mah, ku jalan lalajo dina tipi ogé kacida gumbirana. Dina émprona lumangsung tatandang, ampir unggal peuting ngadon manco di hareupeun tipi, mélaan kurang saré.

Balik deui kana Piala Dunia anu baris dilumangsungkeun di nagri Brasil. Anu hayang lalajo langsung sanajan henteu boga atawa waragadna kurang, aya kasempetan anu alus pikeun meunangkeun tikét lalajo sacara langsung di stadion anu aya di Brasil. Cara bisa ngiluan saémbara ‘Tantangan 21 Hari Yang Mengubah Hidupmu’. Dina ieu saémbara, bakal dipilih 11 urang anu baris meunangkeun tikét lalajo di Brasil. Sayémbara anu dilumangsungkeun ku Listerine ieu merlukeun waktu salila 21 pikeun unggal jalma anu ngiluanana. Unggal poéna baris aya latihan anu kudu diiluan ku anu ngiluan tangtangan ieu.

Pikeun ngiluanana, gampang. Kari asup waé ka loka Listerine Indonesia. Di éta loka dijéntrékeun kumaha carana pikeun ngiluan saémbara. Gancangan ngiluan, saha anu apal bisa meunangkeun tikét lalajo méngbal Piala Dunia di Brasil.

2 thoughts on “Marebutkeun Tikét Lalajo Mengbal Piala Dunia di Brasil ti Listerine

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s