Wilujeng Mancén Tugas ka Bupati/Wakil Bupati Sumedang 2013-2018


Bupati/Wakil Bupati Sumedang
Bupati/Wakil Bupati Sumedang

Mugia waé dina ngalaksanakeun tugasna tiasa nyandak Sumedang kana kamajengan sareng karaharjaan. Sumedang langkung nanjeur, Sumedang tiasa tatandang makalangan.

(Potret meunang nginjeum ti pesbuk Kang Dedi Rustandi)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s