Jalan Sehat Sumedang Motékar


Dina raraga ngareuah-reuang milangkala Sumedang ka-435, Harian Pagi Sumedang Ekspres salaku Surat Kabar anu aya di Sumedang, baris ngayakeun jalan sehat. Kalawan dijejeran ku Jalan Sehat Sumedang Motekar, baris diluuhan ku Menteri BUMN, Pa Dahlan Iskan. Nurutkeun rarancang, ieu acara dilumangsungkeun di Alun-alun Sumedang dina ping 12 Méi 2013 isuk-isuk (jam genep isuk-isuk).

Jalan Sehat Sumedang Motekar
Jalan Sehat Sumedang Motekar

Jalan Séhat ieu bisa diiluan ku sing saha waé. Di ahir acara baris diundi saha anu bakal meunangkeun hadiah. Jalan Séhat ieu marebutkeun hadiah mangrupa Kulkas anu lobana opat siki, motor tilu siki reujeung tipi lima siki. Salian ti éta disadiakeun ogé Doorprize saperti DVD, Kompor Gas, Kipas Angin, Jam Dinding, Payung jeung réa-réa deui.

Ieu acara dilumangsungkeun kalayan dirojong ku Dinas Pendidikan Kabupatén Sumedang, Hans Jaya Motor, Ferry Cellular, jeung pangrojong séjénna. Anu hayang ngiluan kana ieu acara Jalan Séhat, bisa langsung daptar ka Sumedang Ekspres atawa ngaliwatan akun twitter @sumedangonline. Waragad pikeun daptarna ngan ukur Rp. 2.500.

(Gambar meunang nginjeum ti @sumedangonline)

3 thoughts on “Jalan Sehat Sumedang Motékar

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s