Nuturkeun Tapak Lacak Bu Inggit Garnasih di Bandung


Dina poé Ahad ping 14 April 2013, Komunitas Aleut kalawan gawé bareng jeung mooibandoeng ngayakeun acara pikeun mikawanoh saha ari Inggit Garnasih katut kumaha ketak ajeunna dina ngiluan bajoang marengan léngkah kahirupan Soekarno salila jadi istrina.

 
 

Nurutkeun inpo ieu acara téh sakumaha anu geus biasa dilakukeun ku Komunitas Aleut, nyaéta ngabring ngajugjugan sababaraha tempat anu miboga niléy sajarah. Ngan aya béda reujeung anu biasa dilakukeun. Dina kagiatan anu ieu mah dibarengan ku tugas anu kudu dipigawé (ditedunan) ku anu ngiluan ngaleut. Diantarana waé, anu ngiluan dipuharep bisa ngajawab sababaraha pananya anu disadiakeun. Anu ngiluan bakal dibagi kana sababaraha kolompok.

Ieu téma acara anu dilumangsungkeun kusabab aya pakaitna reujeung ngantunkeunana Bu Inggit Garnasih dina ping 13 April 1984.

Kuayana ieu acara dipiharep supaya sajarah ngeunaan Bangsa Indonésia téh bisa leuwih dipikawanoh deui. Hususna sajarah ngeunaan Bandung.

7 thoughts on “Nuturkeun Tapak Lacak Bu Inggit Garnasih di Bandung

  1. It’s a pity you don’t have a donate button!
    I’d most certainly donate to this excellent blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.
    I look forward to fresh updates and will talk about this blog
    with my Facebook group. Chat soon!

    Like

  2. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this
    blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.
    Any feed-back would be greatly appreciated.

    Like

  3. I’m really enjoying the design and layout of your site.
    It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and
    visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?
    Excellent work!

    Like

  4. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Firefox.

    I’m not sure if this is a format issue or something to do with web browser compatibility
    but I figured I’d post to let you know. The design and style look great
    though! Hope you get the problem fixed soon. Kudos

    Like

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s