Waragad Kompanyeu Pasangan Calon Bupati/Wakil Bupati Sumedang


Waragad Kompanyeu
Waragad Kompanyeu

KPU Daerah Sumedang geus medalkeun data ngeunaan gedéna waragad unggal pasangan calon Bupati/Wakil Bupati Sumedang anu dipaké kompanyeu Pemilukada taun 2013. Sabaraha waé atuh waragad anu katarima jeung dipaké kompanyeu ku unggal pasangan calon téh? Datana bisa ditengetan dina daptar di handap ieu, atawa bisa langsung ngalongok kana dokumén anu diancokeun ku KPU Daerah Sumedang di Google Drive.

No Pasangan Calon Katarima (000) Dikaluarkeun (000) Sésa (000)
1 H. Didi Djamhir, Ir. MT./Ridwan Solichin, S.IP., M.Si. 1.000.000 1.000.000 0
2 Dra. Hj. Eni Sumarni, S.T., M.Kes./H. Arrys Sudrajat, S.H. 721.700 721.700 0
3 Agus Welianto Santoso, S.H./Hj. Mully Mulyati Sukarya, S.Pd. 1.592.250 1.582.250 10.000
4 H. Ecek Karyana, S.Kep., M.H./dr. Irwanto 575.100 533.750 41.350
5 H. Oom Supriatna/Hj. Erni Juwita 685.000 685.000 0
6 H. Taufiq Gunawansyah, S.IP., M.Si./H. Usep Komaruzzaman, Ir. M.M. 1.138.200 1.137.200 1.000
7 H. Endang Sukandar/H. Ade Irawan 3.667.000 3.667.000 0
8 H. Tatang Sutarna/Hendrik Kurniawan 652.000 651.000 1.000

(Data meunang nyutat ti dokumen KPU Daerah Sumedang)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s