Ngaranna Jadi Gelora Bandung Lautan Api (BLA)


Ahirna mah DPRD Dayeuh Bandung netepkeun yén ngaran stadion anu anyar diwangun di Gedébagé téh miboga ngaran Gelora Bandung Lautan Api (BLA). Ngaran stadion ieu téh ditetepkeun luyu reujeung hasil ngitung lobana SMS anu asup pikeun milih ngaran ieu stadion. Jumlah SMS anu asup dina ping 4 Maret nepikeun ka ping 22 Maret téh lobana 14.777 SMS. Tina sakitu SMS téh, kurang leuwih 83,3% SMS milih ngaran Gelora Bandung Lautan Api. Sésana anu 11,7% (2.047 SMS) milih Gelora Gedébagé Kota Bandung, jeung anu 5% deui milih Gelora Rosada.

Stadion Gedebage
Stadion Gedebage

Sanggeus disahkeun ku DPRD Dayeuh Bandung mah, ngaran stadion Gelora Bandung Lautan Api téh kari disahkeun ku Walikota Bandung dina wangunan Peraturan Walikota (Perwal).

3 thoughts on “Ngaranna Jadi Gelora Bandung Lautan Api (BLA)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s