Lain Munara Masigit, Tapi Munara Bandar Udara


Munara Bandar Udara Soekarno-Hatta
Munara Bandar Udara Soekarno-Hatta

Wangunanana jangkung siga anu buleud, tungtung luhurna ngagedéan jeung dikurilingan ku kaca. Mimitina mah siga munara masigit jeungeun neundeun TOA paranti narikan sora adan. Ngan cenah lain munara masigit éta mah, tapi munara bandar udara. Munara tempat ngatur kapal ngapung anu arék ngapung jeung anu arék badarat. Di rohangan anu aya di luhureun ieu munara, aya patugas anu ngatur sakabéh kapal anu hayang ngapung ti Bandar Udara Soekarno-Hatta, iraha waktuna jeung di mana tempat ngapungna. Pon kitu deui, ngatur ogé kapal anu arék badarat di Bandar Udara Soekarno-Hatta. Bagéan kapal anu mana jeung di mana tempatna, diatur sakabéhna di ieu tempat.

Unggal poé, kusabab kapal ngapung anu arék ngapung jeung badarat téh kacida lobana, patugas anu aya di ieu rohangan maranco pisan kana tugasna. Taya anu bisa nyalsé.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s