Saémbara Fikmin Bacaeun Rumaja


Grup Fiksimini Basa Sunda di Pésbuk ngayakeun saémbara atawa pasanggiri ngarang Fiksimini. Ieu saémbara bisa diiluan ku sakumna kanca FBS (Fiksimini Basa Sunda di Pésbuk). Fiksimini anu dipidangkeunana téh husus pikeun bacaeun rumaja.

Saémbara Fikmin Bacaeun Rumaja
Saémbara Fikmin Bacaeun Rumaja

Pikeun inpo leuwih anteb bisa nitenan cutatan di handap ieu atawa langsung ngalongok ka Grup Fiksimini Basa Sunda di Pésbuk.

Urang saémbara deui, Luuuur! Saémbara nu ayeuna, cuang ngarang fikmin bacaeun para rumaja. Témana bébas, rék carita cinta, fantasi, misteri, horor, fabel, jeung sajabana. Nu penting, fikminna kudu dipikaresep ku para rumaja.
1. Ieu saémbara pikeun sakumna kanca FBS
2. Téma bébas, teu ngandung unsur SARA, basa jeung eusi carita merenah pikeun bacaeun rumaja (SMP – SMA)
3. Format: Saémbara # Judul # Eusi (eusi maksimal 150 kecap)
4. Tiap patandang ukur bisa ngirim sajudul, tur karya nu geus dikirim teu meunang dipénta deui, boh pikeun dioméan atawa diganti.
5. Kirimkeun kana inbox Kuncén FBS. Fikmin nu dipilukeun kana saémbara teu meunang diposting dina lapak.
6. Saémbara dimimitian ti poé Salasa, 5 Maret 2013 tepi ka poé Saptu, 23 Maret 2013, jam 21.00 WIB.
7. Fikmin patandang baris diajén ku Juri nu dipilih ti pihak indepénden; Admin teu milu ngajurian.
8. Pikeun ngajaga objéktivitas, fikmin nu katarima ku Admin dipasrahkeun ka Déwan Juri sanggeus ngaran patandangna diganti ku nomer.
9. Hasil saémbara baris diémbarkeun dina acara riungan Kanca FBS nu waktu jeung tempatna diumumkeun ahir Maret 2013.
10. Putusan Déwan Juri teu bisa diganggu gugat.

HADIAHNA
1 Pinunjul Utama Rp 1.000.000 4 Pinunjul @ Rp 500.000 (Hadiah ti Bapa Koko Djatmiko, donatur FBS)

Hasil tina ieu saémbara baris dibukukeun!

Der ah!

(Inpo jeung gambar ti Grup Fiksimini Basa Sunda)

One thought on “Saémbara Fikmin Bacaeun Rumaja

  1. Wow that was odd. I just wrote an very long comment but after
    I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again.
    Regardless, just wanted to say wonderful blog!

    Like

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s