Pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran Ka-56


Universitas Padjadjaran (UNPAD) kalawan pangrojong ti Bank BJB, baris ngayakeun acara Pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran Edisi Ka-56. Acara anu dilumangsungkeun dina raraga Miéling Poé Basa Indung Sadunya ieu bakal mintonkeun ngeunaan Kabeungharan Basa Sunda. Ieu acara bakal maké tempat di Grha Sanusi Hardjadinata, Jalan Dipati Ukur No. 35 Bandung. Kalawan waktuna dina poé Kemis ping 21 Pébruari 2013 jam satengah dua pabeubeurang (13.30 WIB).

Pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran Ka-56
Pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran Ka-56

Pikeun entragan/édisi ka-56 ieu, kamonésan anu baris dipidangkeun téh nyaéta Pantun ti Ayi Ruhimat, Wawacan (Jajang Kamsur), Dangding (Dian Hendrayana), Sisindiran (Adang S.), Dongéng (Elin Syamsuri), Sajak (Godi Suwarna) ditambah Drama Sunda anu digarap ku Téater Sunda Kiwari, ogé Drama Sunda Komédi ku Agustin Purnawan – Yétti Anjar.

Acara ieu bisa didongdon ku saha waé kalawan haratis, henteu dipénta waragad pikeun ngalalajoanana.

(Gambar meunang nginjeum ti @NonomanSunda)

2 thoughts on “Pidangan Seni Budaya Rumawat Padjadjaran Ka-56

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s