Pépéling


Album Nostalgia Pop Sunda
Album Nostalgia Pop Sunda

Album Nostalgia Pop Sunda 1996 (Mc Records), Dihaleuangkeun ku Tati Saleh

Héy sakabéh para nonoman
Kitu deui para mojangna
Lamun pareng jauh ngumbara
Ulah poho kana pépéling

Omat pisan ulah pindah paadatan
Sumawona ninggalkeun kabangsaan
Boh pusaka boh budayana
Urang pisan nu ngajungjungna

Héy sakabéh para nonoman
Kitu deui para mojangna
Lamun pareng jauh ngumbara
Kadé poho gening kana pépéling

Omat pisan ulah pindah paadatan
Kitu deui ninggalkeun kabangsaan
Boh pusaka boh budayana
Urang pisan gening nu ngajungjungna

(Gambar meunang nginjeum ti Unduh Music)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s