Panglélér Blog (Blog Award): Very Inspiring Blogger Awards


Ieu mah mangrupakeun hiji pedalan anu neruskeun pedalan ti Kang Acep Aprilyana anu tos masihan sababaraha hiji panglélér (award). Salasahiji panglélérna nyaéta pikeun blog Kampung Ciburuan ieu. Atuh ka Kang Acep Aprilyana anu atos masihan ieu panglélér, ngahaturkeun nuhun pisan tina panglélérna. Ieu panglélérna katampi pisan.

Very Inspiring Blogger Awards
Very Inspiring Blogger Awards

Pikeun neruskeun ieu panglélér, atuh Kampung Ciburuan ogé nyanggakeun panglélér Very Inspiring Blogger Awards ka tatangga anu disebutkeun di handap ieu:

  1. Arip Blog
  2. blogben
  3. Info Dari Ayahnieda
  4. Andikha Yudha
  5. URANGSUNDA
  6. Mamabojong-sd
  7. Absoluterevo’s Blog
  8. Cijolang Mania
  9. Kang Yan
  10. HijiHawu
  11. Didin Sadidin Web Blog
  12. Can Masagi
  13. Rawins
  14. itateanese
  15. Rindrianie’s Blog

Atuh ngeunaan anu ngokolakeun ieu blog:

  1. Nu jelas mah lalaki
  2. Lain awéwé
  3. Resep mikir terus nulis naon anu dipikiran
  4. Cicingeun. Ngan hayang ngarobah supaya ulah cicingeun teuing
  5. Resep leuleumpangan/asruk-asrukan
  6. Mikaresep kana widang Budaya/Basa Sunda jeung tehnologi
  7. jst.

Aturanana:

  1. Salian jeung asupkeun panglélér ieu kana pedalan dina blog
  2. Sebutkeun anu méré panglélér (awardsna) katut link blogna
  3. Sebutkeun 7 hal/perkara ngeunaan anu ngokolakeun blog
  4. Sebutkeun 15 blog séjén anu bakal dibéré panglélér, terus béré nyaho aranjeuna ku jalan nyieun pairan dina blog anu dibéré panglélér (awards).

11 thoughts on “Panglélér Blog (Blog Award): Very Inspiring Blogger Awards

  1. duhhh nembean kenging award ni isin tapi bungah tea ieu mah🙂. hatur nuhun, kang. asa di’gugah’keun. pami diantawis 15 blog aya nu teu tiasa sunda kedah ditranslate atuh nyaaa🙂

    Like

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s