Green Talk Sumedanghejo for Better Sumedang


Green Talk
Green Talk

Dina poé ayeuna (Saptu, 2 Pebruri) aya riungan atawa diskusi antara komunitas-komunitas anu aya di Sumedang reujeung Pasangan Calon Bupati/Wakil Bupati Sumedang. Ieu riuangan téh bakal ngobrolkeun ngeunaan Visi jeung Misi Pasangan Cabup/Cawabup Sumedang dina widang Pendidikan-Lingkungan-Sosial jeung Budaya. Ieu riuangan téh dilumangsungkeun di Gedong DPRD Sumedang. Waktuna dimimitian dina jam salapan isuk-isuk nepikeun ka réngséna. Ieu riuangan téh dipiharep bisa ngajadikeun Sumedang leuwih hadé di waktu kahareupna, ku jalan néangan saha Pasangan Cabup/Cawabup Sumedang anu leuwih hadé pikeun mingpin Sumedang.

3 thoughts on “Green Talk Sumedanghejo for Better Sumedang

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s