Smartfren AndroMax U, Adina AndroMax-i


Anyar kénéh Smartfren salaku operator seluler di Indonésia ngaluarkeun hénpon entragan anyar tina rundayan Smartfren AndroMax. Hénpon anu dingaranan AndroMax U ieu bisa disebut mangrupakeun hénpon Android anu neruskeun rundayan hénpon AndroMax saméméhna, nyaéta Smartfren AndroMax-i. Nilik kana spesipikasina, ieu hénpon téh leuwih alus tibatan AndroMax-i. Aya sababaraha hal anu dialusan (ditaékeun) spesipikasina, diantarana prosésor, kaméra, ukuran layar reujeung memori RAM-na.

Smartfren AndroMax U
Smartfren AndroMax U

Prosésor anu diterapkeun dina ieu hénpon téh sarua waé kaluaran ti Qualcomm, nyaéta prosésor Snapdragon MSM8625, ngan galura gawéna leuwih ngaronjat jadi 1,2 GHz (sedengkeun ari AndroMax-i mah ngan 1 GHz). Kaméra anu dipakéna ogé leuwih mejat deui, résolusina jadi 8 MP kalawan dilengkepan ku lampu led flash. Pikeun ukuran layarna, leuwih gedé ogé jadi 4,5 inci. Pon kitu deui memori RAM digedéan jadi 768 MB. Teu poho ogé batréna anu miboga kapasitas 1800 mAh. Katambahan ogé kamampuhan pikeun ngarékam pidio 720p.

Ari spesipikasi séjénna mah ampir sarua waé reujeung lanceukna. Diantarana waé: jaringan anu dipakéna geus ngarojong kartu SIM dobel (CDMA Smartfren reuejung GSM), jaringan CDMA-na geus ngarojong kana EVDO Rev. A, Android anu diterapkeunana nyaéta entragan Ice Cream Sandwich (Android 4.0) ngan bisa ditaékeun jadi entragan 4.1, tempat teuteundeunan bawaanana 4 GB, jeung anu séjénna.

 

Ieu hénpon téh dijual ku Smartfren kalawan harga 1.599.000 rupiah. Anu meuli ieu hénpon bakal meunangkeun pakét data haratis salila 12 bulaneun, anu sabulanna 1 GB.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s