Jadwal Kompanyeu Pemilukada Sumedang


Jadwal kompanyeu Calon Bupati/Wakil Bupati Sumedang 2013, disaluyukeun reujeung wewengkon Sumedang pikeun kompanyeu anu geus dibagi-bagi. Kompanyeu anu dilakukeun ku unggal pasangan calon dilumangsungkeun mimiti ping 7 Pébruari 2013 nepikeun ka ping 20 Pébruari 2013.

Pemilu Daerah (Pemilukada) Sumedang
Pemilu Daerah (Pemilukada) Sumedang

Jadwal kompanyeu anu geus disaluyuan ku KPU Daérah Sumedang sakumaha diancokeun di handap ieu:

Tanggal Wewengkon Kompanyeu
1 2 3 4 5 6 7 8
7 Pébruari Nepikeun Visi jeung Misi
8 Pébruari No. 7 No. 4 No. 3 No. 5 No. 8 No. 1 No. 2 No. 6
9 Pébruari No. 4 No. 3 No. 5 No. 8 No. 1 No. 2 No. 6 No. 7
10 Pébruari No. 3 No. 5 No. 8 No. 1 No. 2 No. 6 No. 7 No. 4
11 Pébruari No. 5 No. 8 No. 1 No. 2 No. 6 No. 7 No. 4 No. 3
12 Pébruari No. 8 No. 1 No. 2 No. 6 No. 7 No. 4 No. 3 No. 5
13 Pébruari No. 1 No. 2 No. 6 No. 7 No. 4 No. 3 No. 5 No. 8
14 Pébruari No. 2 No. 6 No. 7 No. 4 No. 3 No. 5 No. 8 No. 1
15 Pébruari No. 6 No. 7 No. 4 No. 3 No. 5 No. 8 No. 1 No. 2
16 Pébruari No. 7 No. 4 No. 3 No. 5 No. 8 No. 1 No. 2 No. 6
17 Pébruari No. 4 No. 3 No. 5 No. 8 No. 1 No. 2 No. 6 No. 7
18 Pébruari Madungdengkeun Visi jeung Misi
19 Pébruari No. 3 No. 5 No. 8 No. 1 No. 2 No. 6 No. 7 No. 4
20 Pébruari No. 5 No. 8 No. 1 No. 2 No. 6 No. 7 No. 4 No. 3

Catetan:

Daptar wewengkon kompanyeu Pemilukada Sumedang:

  1. Wewengkon kahiji, Cimanggung jeung Jatinangor.
  2. Wewengkon kadua, Tanjungsari, Sukasari, Pamulihan, Rancakalong.
  3. Wewengkon katilu, Sumedang Utara, Sumedang Selatan.
  4. Wewengkon kaopat, Cisarua, Ganeas, Situraja, Cisitu.
  5. Wewengkon kalima, Darmaraja, Cibugel, Jatinunggal, Wado.
  6. Wewengkon kagenep, Jatigede, Tomo, Ujungjaya.
  7. Wewengkon katujuh, Conggeang, Cimalaka, Paseh.
  8. Wewengkon kadalapan, Buahdua, Tanjungkerta, Tanjungmedar, Surian.

Daptar Nomer Pasang Calon Bupati/Wakil Bupati Sumedang:

  1. Ir. H. Didi Ahmadi Djamhir, M.T./Ridwan Solichin, S.IP., M.Si.
  2. Dra. Hj. Eni Sumarni, S.T., M.Kes./H. Arris Sudradjat, S.H.
  3. Agus Welianto Santoso, S.H./Hj. Mully Mulyati Sukarya, S.Pd.
  4. H. Ecek Karyana, S.Kep., M.H./dr. Irwanto
  5. H. Oom Supriatna/Hj. Erni Juwita
  6. H. Taufiq Gunawansyah, S.IP., M.Si./H. Usep Komaruzzaman, Ir., M.M.
  7. H. Endang Sukandar/H. Ade Irawan
  8. H. Tatang Sutarna/Hendrik Kurniawan

(Dicutat ti KPU Daerah Sumedang)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s