Basa Sunda


Lagu: Basa Sunda
Haleuang: Iin Parlina Bimbo
Rumpaka:

Lagu Basa Sunda ku Iin Parlina Bimbo
Lagu Basa Sunda ku Iin Parlina Bimbo

Deudeuh teuing Basa Sunda
Basa pangindungan rasa
Gambaran lemesna budi
Kedaling galindeng ati

Deudeuh teuing Basa Sunda
Basa endah boga wanda
Ciciren diri awaking
Nu nyanding dina hariring

Duh Basa Sunda
Naha teu dipirosea
Duh ulah era
Nyarita ku Basa Sunda

Duh Basa Sunda
Basa luhung hade tangtung
Ulah ditundung
Tong sieun disebut ngampung

Deudeuh teuing Basa Sunda
Anjeun ceurik dina ati
Bongan gening urang Sunda
Geus loba nu teu mupusti

Duh Basa Sunda
Naha teu dipirosea
Duh ulah era
Nyarita ku Basa Sunda

Duh Basa Sunda
Basa luhung hade tangtung
Ulah ditundung
Tong sieun disebut ngampung

(Gambar meunang nginjeum ti youtube)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s