Leuit 50 GB ti MediaFire dina Android


MediaFire salaku loka anu nyadiakeun tempat pikeun teuteundeunan di mandala maya (leuit), geus ngagedéan leuitna (lega tempat teuteundeunana) nepikeun ka 50 GB pikeun saurang anggahotana. Ieu hal mangrupakeun hiji kauntungan hususna pikeun anu merlukeun tempat teuteundeunan di mandala maya (internét) supaya bisa ditempoan ti mana waé jeung iraha waé. Pikeun anu ngagunakeun hénpon Android mah komo, da di Google Play geus disadiakeun aplikasi anu bisa dipaké pikeun ngaksés leuit MediaFire ieu. Ku jalan ngagunakeun aplikasi MediaFire dina Android ieu, anu boga hénpon Androidna bisa ngaunggahkeun payil ka leuit MediaFire atawa ngundeur katut nempoan eusi leuitna.

Sagala rupa payil ti mimiti arsip, poto katut pidio bisa diunggahkeun kana leuit di MediaFire ieu. Payil-payil anu diunggahkeun bisa diteundeun kalawan aman (teu bisa diaksés kunu séjén) atawa bisa ogé dibagikeun kanu séjén (nu séjén bisa nempo éta payil). Pikeun ngaturna bisa langsung tina hénpon Android anu geus dipasang aplikasina. Salian ti bisa diaksés ngaliwatan hénpon, payil anu diunggahkeun téh bisa ogé diaksés ngaliwatan panyungsi internét dina komputer. Pikeun ngunggahna ogé sarua bisa ngaliwatan komputer.

Leuit 50 GB di MediaFire
Leuit 50 GB di MediaFire

Lega leuit anu nepikeun ka 50 GB bisa disebutkeun lega pisan. Kapasitas anu lega éta téh bisa dipaké kalawan haratis. Ngan lamun dibandingkeun reujeung anu mayar mah, ieu téh aya kakurangan atawa watesanana dina makéna. Anu haratis mah payil anu panggedéna bisa diunggah téh nyaéta 200 MB sedengkeun anu mayar mah bisa nepikeun ka 1 GB (pikeun lega leuit anu sarua). Salian ti éta, dina ngaksésna bakal aya iklan anu dipintonkeun. Kakurangan séjénna (pikeun anu haratis) nyaéta:

  • Henteu bisa ngunggah payil kalawan otomatis sakumaha leuit di Dropbox jeung SugarSync.
  • Dina ngunggah payil ngaliwatan hénpon Android bisana hiji-hiji. Henteu bisa ngunggah loba payil sakaligus. Kajaba ngaliwatan komputer, bisa ngunggah loba payil sakaligus.
  • Anu pangpentingna deui, lamun anu ngunggah payil henteu aktip (henteu remen asup ka jero MediaFire) atawa euweuh saurang ogé anu ngaksés payil anu diunggahna (nempo atawa ngundeur), payil anu diunggahna bakal dipiceun tina leuitna. Jadi lamun payil anu diunggahna embung dipiceun, kudu aktip asup ka jero MediaFire.

Jadi sanajan lega leuit nepikeun ka 50 GB, tapi aya watesan dina ngagunakeunana. Kitu anu diinpokeun ku PCWorld.

3 thoughts on “Leuit 50 GB ti MediaFire dina Android

  1. You really make it seem so easy along with your presentation however I
    in finding this matter to be really something that I think I’d by noo means understand.

    It kind of feels too complicated and very vast for me.
    I’m having a look forward in your subsequent publish, I’ll try to get the grasp
    off it!

    Like

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s