Panyungsi Google 2012 Widang Maénbal, Persib Nomer Hiji


Salila taun 2012, kecap Persib geus jadi kecap panglobana anu dipaké pikeun nyungsi tim maénbal di loka Google. Ieu hal bisa kanyahoan sanggeus Google nyieun daptar kecap anu osok dipaké pikeun néangan sagala hal ngaliwatan mesin panyungsi Google di nagara Indonesia. Tina Daptar anu disebut Zeitgeist anu dikaluarkeun ku Google, kecap Persib bisa ngéléhkeun tim maénbal anu geus kacida kawentarna di dunya maénbal di kaasup tim maénbal luar nagri saperti Manchester United, AC Milan jeung Barcelona.

Persib Bandung
Persib Bandung

Zeitgeist mangrupakeun hiji program anu dikokolakeun ku Google pikeun nyaliksik data anu asup kana mesin panyungsi Google. Nurutkeun data cenah mah aya sababaraga golongan kecap anu kawentar dipaké pikeun nyungsi ngagunakeun mesin panyungsi, diantarana ngeunaan tokoh, musik, jalma, kaulinan (game) kaasup ogé tim maénbal. Dina palebah kekecapan anu dipaké pikeun nyungsi ngeunaan olahraga maénbal, kecap Persib mangrupakeun kecap anu panglobana dipaké. Jadi Loba kénéh anu néangan Persib Bandung tibatan tim séjénna anu aya di dunya ieu salila taun 2012. Kitu mungguh warta anu dipedalkeun ku Bola.net.

Daptar 10 Tim Maénbal anu panglobana disungsi ngaliwatan mesin panyungsi Google dina taun 2012:

  1. Persib Bandung
  2. Manchester United
  3. Arsenal
  4. AC Milan
  5. Juventus
  6. Persija
  7. Sriwijaya FC
  8. Inter Milan
  9. Manchester City
  10. Barcelona FC

(Gambar meunang nginjeum ti http://www.liputan6.com/)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s