Jam Sunda dina Wangun Aplikasi Komputer


Anjog ka blog Kang Dadang Nurjaman, aya tulisan anu dijudulan Ngaran Waktu Sapoé Sapeuting dumasar Kajadian Alam. Ieu tulisan ngajéntrékeun ngeunaan ngaran-ngaran wanci dina Basa Sunda luyu reujeung jam-na salila sapoé sapeuting. Ngan anu matak katarikna mah lain ngeunaan ngaran-ngaran wancina, anu matak narik mah dina ahir tulisan disebutkeun ngeunaan aplikasi Jam Sunda anu dijalankeun dina komputer. Anjeunna ngadamel program aplikasi Jam Analog Wanci Sunda pikeun komputer. Ieu program téh bisa dijalankeun dina komputer Windows.

Jadi panasaran, kumaha rupa jeung pidanganana….

Pidangan aplikasi Jam Sunda anu dijalankeun dina Windows 7
Pidangan aplikasi Jam Sunda anu dijalankeun dina Windows 7

Ieu aplikasi téh bisa diundeur ku saha waé. Aya dua rupa aplikasi anu bisa diundeur téh, nyaéta aplikasi pikeun atawa anu diterapkeun dina Windows XP jeung aplikasi pikeun dina Windows 7. Ari payil aplikasi anu bisa dijalankeun dina Windows XP bisa diundeur di alamat http://www.4shared.com/file/PaLm1r3j/Wanci_Sunda.html atawa http://www.4shared.com/zip/0ya8LhZL/Wanci_Sunda.html. Sedengkeun ari aplikasi pikeun Windows 7 bisa diundeur di alamat http://www.4shared.com/zip/psaQkfN-/Wanci_Sunda_Win7.html.

2 thoughts on “Jam Sunda dina Wangun Aplikasi Komputer

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s