Surat Sora Pemilukada Sumedang


Ieu mah gambar pasangan calon anu bakal diancokeun dina surat sora Pemilukada Sumedang pikeun milih Bupati/Wakil Bupati Sumedang 2013.

Potret pasangan calon dina surat sora
Potret pasangan calon dina surat sora

Pikeun leuwih jelasna mah….

Pasangan calon nomer 1
Pasangan calon nomer 1
Pasangan calon nomer 2
Pasangan calon nomer 2
Pasangan calon nomer 3
Pasangan calon nomer 3
Pasangan calon nomer 4
Pasangan calon nomer 4
Pasangan calon nomer 5
Pasangan calon nomer 5
Pasangan calon nomer 6
Pasangan calon nomer 6
Pasangan calon nomer 7
Pasangan calon nomer 7
Pasangan calon nomer 8
Pasangan calon nomer 8

(Gambar meunang nginjeum ti KPU Daerah Sumedang)