Tulisan Anu Alus Pikeun Blog Kampung Ciburuan [KC]


Nurutkeun tingkesan WordPress ahir taun 2012 pikeun blog Kampung Ciburuan [KC], aya sababaraha tulisan anu jadi pinunjul dina blog Kampung Ciburuan [KC]. Tulisan-tulisan anu pinunjul téh hususna ngeunaan Komputer anu ditulis dina Bahasa Indonésia saperti tulisan Komponen Penyusun Motherboard, Komponen Penyusun Komputer Pribadi (PC) jeung Jenis-jenis Soket Prosesor. Nurutkeun kanyataan yén tulisan-tulisan anu pinunjul éta ditulisna saméméh taun 2012, tapi angger pinunjul kénéh dina taun 2012, atuh WordPress méré wejangan supaya nyieun tulisan téh anu aya pakaitna reujeung tulisan anu pinunjul éta. Jadi lamun hayang loba anu ngalongok atawa loba anu néangan tulisan di mandala maya alusna mah tulisanana ngeunaan atawa aya pakaitna reujeung komputer.

Pedalan anu pinunjul di blog Kampung Ciburuan [KC]
Pedalan anu pinunjul di blog Kampung Ciburuan [KC]
Ngan hanjakal, tulisan-tulisan anu pinunjul téh ditulisna dina Bahasa Indonésia, lain dina Basa Sunda. Sedengkeun tulisan-tulisan dina blog ieu mah apanan condong kana tulisan anu maké Basa Sunda, jadi papalingpang ogé reujeung maksud ieu blog. Sanajan kitu aya sababaraha tulisan anu dihaja dipedalkeun dina Bahasa Indonésia.

Ka hareupna mah sigana, blog ieu mah dihususkeun pikeun medalkeun tulisan-tulisan dina Basa Sunda. Sedengkeun eusina mah bebas, bisa ngeunaan komputer ogé jeung ngeunaan daluang/elmu pangaweruh séjénna.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s