SundaBlog, Blog Husus dina Basa Sunda


SundaBlog mangrupakeun salasahiji blog Sunda anu kapaluruh di mandala maya. Blog anu diteundeun di pangladén wéb bolgspot ieu dieusi ku tulisan/pedalan Basa Sunda. Sakumaha anu dijelaskeun dina judul header blogna:

SundaBlog

Ieu blog husus nganggo basa Sunda wungkul, minangka lengkah saestu – sanaos sakieu buktosna – dina enggoning ngeuyeub-ngeuyeub media basa Sunda. Rumaos sanes ahlina, namung mugia sing janten mangpaat, sasieureun sabeunyeureun, kanggo urang sadaya, utamina sing saha bae anu micinta basa Sunda. Mangga urang mitembeyan, sasarengan ngarumat tur ngamumule Ki Sunda     sakamampuh sewang-sewangan..

SundaBlog anu heubeul
SundaBlog anu heubeul

Blog anu mimiti dikeureuyeuh dina sasih Juni taun 2006 ieu mani reumbeuy ku tulisan anu dipedalkeun dina Basa Sunda. Waktu dilongok dina ping 5 Januari 2013 atanapi ping 1 Kresnapaksa Posya 1949 Kala Sunda, tulisan panungtungan anu dipedalkeun téh nyaéta tulisan anu dijudulan Béwara. Tulisan anu dipedalkeun dina ping 19 Désémber 2011, ngajéntrékeun ngeunaan pindahna ieu blog ka loka blog anu anyar.

Naha bet pindah…?

Cenah ieu blog téh geus susah pisan pikeun diaksés deui dapurna. Kusabab taya deui carana salian ti mindahkeun blog ka alamat anu anyar di alamat http://sunda-blog.blogspot.com. Tulisan anu bakal dipedalkeun saterusna, bakal dipedalkeun dina alamat blog anyar. Ari anu ngurus ieu blog téh nyaéta Kang Tata Danamihardja.

SundaBlog anu anyar
SundaBlog anu anyar

2 thoughts on “SundaBlog, Blog Husus dina Basa Sunda

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s