Wawanohan jeung Cabup/Cawabup Sumedang Nomer 8


Ieu data ngeunaan Calon Bupati jeung Calon Wakil Bupati Sumedang Nomer 8.

Pasangan calon nomer 8
Pasangan calon nomer 8
Ngaran Lengkep Calon Bupati : H. TATANG SUTARNA
Dilahirkeun : Sumedang, 10 Agustus 1963
Pagawéan Ayeuna : Pegawai Negeri Sipil
Sakola Panungtungan : Magister Hukum
Alamat : Dusun Cisurat RT. 07 RW. 01 Desa Cisurat Kecamatan Wado Kabupaten Sumedang
Riwayat Sakola a. SD Negeri Sukamulya Taun 1974
b. SMP Negeri 2 Darmaraja Taun 1977
c. SMA Negeri 1 Sumedang Taun 1981
d. Universitas Islam Nusantara (Fak. Hukum) Taun 1986
e. IBLAM (Master Hukum) Taun 2004
Riwayat Organisasi a. Penasehat Paguyuban Pasundan Taun 2011 – Ayeuna
b. Komunitas Tokoh Peduli Sumedang Taun 2011 – Ayeuna
Riwayat Pagawéan a. Dosen STH dan Pengacara di Cianjur Taun 1987 – 1992
b. Jaksa Fungsional Kejaksaan Negeri Cianjur Taun 1991
c. Pj. Kepala Seksi Tindak Pidana Umum Kejari kalabahi Taun 1993 – 1995
d. Kasubsi Prodsarin Kejari Serang Taun 1995 – 1997
e. Kasubsi Ekonomi dan Keuangan Kejari Serang Taun 1997 – 1998
f. Kepala Seksi Intelejen Kejari Cianjur Taun 1998 – 1999
g. Kepala Seksi Pidana Umum Kejari Baleendah Bandung Taun 1999 – 2001
h. Kepala Seksi Intelejen Kejari Bekasi Taun 2001 – 2003
i. Pengkaji pada Kejaksaan Tinggi DKI Jakarta Taun 2003 – 2005
j. Kepala Kejaksaan Negeri Ciamis Taun 2005 – 2007
k. Asisten Tindak Pidana Khusus Kejati Maluku Utara Taun 2007 – 2009
l. Kepala Kejaksaan Negeri Batam Taun 2009 – 2010
m. Kasubdit Oharda pada Direktur Uheksi Jampidum Kejagung RI Taun 2010 – 2011
n. Kasubdit Prapenuntutan Tindak Pidana Umum Lainnya Jampidum Kejaksaan Agung Taun 2011 – Ayeuna
Ngaran Lengkep Calon Wakil Bupati : HENDRIK KURNIAWAN
Dilahirkeun : Jakarta, 10 Juni 1978
Pagawéan Ayeuna : Wiraswasta
Sakola Panungtungan : Sarjana
Alamat : Dusun Mekarjaya RT. 01 RW. 07 Desa Cileles Kecamatan Jatinangor Kabupaten Sumedang
Riwayat Sakola a. MI Nurul Falah Cileles Taun 1990
b. MTs Sullamul Istiqomah Bekasi Taun 1993
c. MA Sullamul Istiqomah Bekasi Taun 1996
d. D2 IAIN SGD Bandung Taun 2001
e. STAI Sebelas April Sumedang Taun 2006
Riwayat Organisasi a. Bendahara IPNU Jatinangor Taun 1999
b. Ketua Senat STAI Sebelas April Sumedang Taun 2001
c. Ketua Umum PMII Sumedang Taun 2002
d. Presiden Mahasiswa Unsap Taun 2003
e. Wakil Ketua GP Ansor Sumedang Taun 2009
f. Wakil Ketua DMI Sumedang Taun 2009
g. Ketua GP Ansor Jawa Barat Taun 2012
Riwayat Pagawéan a. Staf Pengajar MTs Al-falah Cileles Taun 1997-2003
b. Manager BMT Masjid Agung Sumedang Taun 2005-2009
c. Tim Monev PPK IPM Sumedang Taun 2008-2009
d. Tim Pendamping Pengembangan UMKM Taun 2006
e. Staf ahli Fraksi DPRD Sumedang Taun 2004-2009
f. Anggota DPRD Sumedang Taun 2009 – ayeuna
Partéy Pangrojong 1. PAN
2. Partai Hanura
3. Partai Gerindra
4. PKB

(Data jeung gambar ti http://www.kpud-sumedangkab.go.id/)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s