Wawanohan jeung Cabup/Cawabup Sumedang Nomer 5


Ieu data ngeunaan Calon Bupati jeung Calon Wakil Bupati Sumedang Nomer 5.

Pasangan calon nomer 5
Pasangan calon nomer 5
Ngaran Lengkep Calon Bupati : H. OOM SUPRIATNA
Dilahirkeun : Sumedang, 26 April 1961
Pagawéan Ayeuna : Pengusaha
Sakola Panungtungan : SLTA
Alamat : Jalan Pasir Impun Barat No. 44 RT. 04 RW. 08 Kelurahan Karangpamulang Kecamatan Mandalajati Kota Bandung
Riwayat Sakola 1. SD Negeri Cipeteuy Kec Darmaraja Tahum 1973
2. SMP Negeri Darmaraja Kabupaten Sumedang Taun 1976
3. SMA Petang Sumedang Taun 1979-1980
Riwayat Pagawéan 1. Direktur CV Eka graha Utama Taun 1981-1985
2. Direktur CV Mega Cipta Taun 1985 – 1990
3. Direktur Keuangan PT Jember Surya Asih Taun 1990-2000
4. Direktur Utama PT Mandala Eka Prima Taun 2000- Ayeuna
Riwayat Organisasi 1. Ketua Karang Taruna Unit RW 05 Kelurahan Karang Pamulang Kecamatan Cicadas Kota Bandung Taun 1980-1982.
2. Ketua Karang Taruna Kelurahan Karang Pamulang Kecamatan Cicadas Kota Bandung Taun 1982-1987.
3. Ketua RW 05 Kelurahan Karang Pamulang Kecamatan Cicadas Kota Bandung Taun 1987-1991
4. Ketua LKMD Kelurahan Karang Pamulang Kecamatan Cicadas Kota Bandung Taun 1991-1995.
5. Ketua BP KNPI Kecamatan Cicadas Kota Bandung Taun 1995-2000
6. Ketua AMPI Rayon Kecamatan Cicadas Kota Bandung Taun 1995-2000
7. Ketua FKKT Kecamatan Cicadas Kota Bandung Taun 1995-2000.
8. Pengurus DPD Golkar Kota Bandung Bagian OKK Taun 1992-1997.
9. Sekretaris BALADHIKA KARYA Kota Bandung Taun 1992-1997.
10. Sekretaris Dewan Pendidikan Kota Bandung Taun 2004-2009
11. Sekretaris Dewan Pendidikan Jawa Barat Taun 2004-2009
12. Sekretaris PORDASI Jawa Barat Taun 2004-2009.
13. Sekjen Laskar Merah Putih Markas Daerah Jawa Barat Taun 2004-Ayeuna.
14. Ketua Umum LSM FKPPKMI Pusat Taun 2004-Ayeuna.
15. Ketua LSM ALL FOUR TEEN Kota Bandung Taun 2009 – Ayeuna.
16. Ketua LSM AP3JB 2009-Ayeuna.
Ngaran Lengkep Calon Wakil Bupati : Hj. ERNI JUWITA
Dilahirkeun : Sumedang, 6 Mei 1967
Pagawéan Ayeuna : Pengusaha
Sakola Panungtungan : SLTA
Alamat : Dusun Kaum Tengah RT. 02 RW. 02 Desa Darmaraja Kecamatan Darmaraja Kabupaten Sumedang
Riwayat Sakola a. Sekolah Dasar Negeri 1 Darmaraja
b. Sekolah Menengah Pertama Negeri Darmaraja
c. Sekolah Menengah Atas PGRI Situraja
Partéy Pangrojong : Mandiri

(Data jeung gambar ti http://www.kpud-sumedangkab.go.id/)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s