Wawanohan jeung Cabup/Cawabup Sumedang Nomer 4


Ieu data ngeunaan Calon Bupati jeung Calon Wakil Bupati Sumedang Nomer 4.

Pasangan calon nomer 4
Pasangan calon nomer 4
Ngaran Lengkep Calon Bupati : H. ECEK KARYANA, S.Kep., M.H.
Dilahirkeun : Sumedang, 13 Juli 1963
Pagawéan Ayeuna : Pegawai Negeri Sipil
Sakola Panungtungan : Pasca Sarjana
Alamat : Dusun Pasir RT. 05 RW. 05 Desa Rancakalong Kecamatan Rancakalong Kabupaten Sumedang
Riwayat Sakola a. Tahun 1977 Lulus Sekolah Dasar Negeri Rancakalong Sumedang.
b. Tahun 1980 Lulus SMPN Rancakalong Sumedang.
c. Tahun 1983 Lulus SPK DUSTIRA Bandung.
d. Tahun 2003 Lulus Diploma III Akademi Keperawatan Bhakti Kencana Bandung
e. Tahun 2007 Lulus S1 Keperawatan Bhakti Kencana Bandung.
f. Tahun 2012 Pasca Sarjana UNINUS Bandung.
Riwayat Pagawéan a. Puskesmas Parakanmuncang 1984-1990
b. Pustu Cigendel 1990-1994
c. Puskesmas Rancakalong 1994-1997
d. Puskesmas Pamulihan 1997-2001
e. Puskesmas Sumedang Selatan 3 bulan
f. Dinas Kesehatan 3 bulan
g. Puskesmas Cikaramas 2001-2004
h. Puskesmas Pamulihan 2004-2007
i. Puskesmas Rancakalong 2007
Ngaran Lengkep Calon Wakil Bupati : dr. IRWANTO
Dilahirkeun : Cirebon, 6 April 1974
Pagawéan Ayeuna : Pegawai Negeri Sipil
Sakola Panungtungan : Sarjana
Alamat : Pagerbetis No. 33 RT. 01 RW. 03 Kelurahan Cipameungpeuk Kecamatan Sumedang Selatan Kabupaten Sumedang
Riwayat Sakola a. SDN Babakan Gebang 02 th 1987/1988
b. SMPN 1 Ciledug th 1990/1991
c. SMAN 2 Cirebon th 1993/1994
d. FK UNJANI th 2002/2003
Riwayat Pagawéan a. Tim Medis Ke Aceh Tsunami Feb 2002
b. Sukwan RSU Waled Cirebon th 2003
a. Honorer RSUD Sumedang/PTT th 2003-2006
b. PPBD Napza & Detoksifikasi Korban Juli 2006
c. PNS (Dokter Poli) RSUD Sumedang Jan 2007
d. Kepala Rawat Jalan RSUD Sumedang th 2007
e. Petugas Pemeriksaan Haji th 2008
Partey Pangrojong : mandiri

(Data jeung gambar ti http://www.kpud-sumedangkab.go.id/)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s