Wawanohan jeung Cabup/Cawabup Sumedang Nomer 2


Ieu data ngeunaan Calon Bupati jeung Calon Wakil Bupati Sumedang Nomer 2.

Pasangan calon nomer 2
Pasangan calon nomer 2
Ngaran Lengkep Calon Bupati : Dra. Hj. ENI SUMARNI, S.T., M.Kes.
Dilahirkeun : Sumedang, 27 Oktober 1963
Pagawéan Ayeuna : Wiraswasta
Sakola Panungtungan : Pasca Sarjana
Alamat : Dusun Warungketan RT. 01 RW. 01 Desa Jatimekar Kecamatan Situraja Kabupaten Sumedang
Riwayat Sakola a. Tamat Sekolah Dasar Negeri Warungketan taun 1975
b. Tamat Sekolah Menengah Pertama Negeri 1 Situraja taun 1979
c. Tamat Sekolah Menegah Atas Negeri 1 Situraja taun 1982
d. Tamat IKIP Bandung Fak Teknologi Industri (Elektro) taun 1986
e. Tamat Institut Teknologi Pembangunan Surabaya Fakultas Teknologi Industri (Elektro) taun 1994
f. Tamat Magister Kesehatan Lingkungan Universitas Airlangga Surabaya taun 1996
Riwayat Organisasi a. Wahana Lingkungan Hidup (WALHI)
b. Jalastrinastri
c. Pengurus PGRI Jawa Timur
d. Ketua Forum Gerakan Masyarakat Menuju Sejahtera Kabupaten Sumedang
Riwayat Pagawéan a. Dosen di salasahiji Paguron Luhur di Surabaya Taun 1994 – 2005
b. Ketua Yayasan Bina Bangsa Sejahtera Jakarta taun 2006 nepikeun ka ayeuna
c. Direktur Utama PT. Wahana Dua Putra Mandiri taun 2002 – ayeuna
Ngaran Lengkep Calon Wakil Bupati : H. ARRYS SUDRADJAT, S.H.
Tempat Tanggal Lahir : Sumedang, 26 Agustus 1946
Pagawéan Ayeuna : Wiraswasta
Sakola Panungtungan : Sarjana
Alamat : Cibiru Asri Blok A No. 11 Kota Bandung
Riwayat Sakola a. SR Negeri Cimalaka (1959)
b. ST Negeri Sumedang (1962)
c. STM Negeri Bandung (1965)
d. UNPAS FH (1979)
Riwayat Organisasi a. KONI Kota Bandung
b. SOKSI kota Bandung
Riwayat Pagawéan a. 1976 Staff Dispenda Kota Bandung
b. 1986 Camat Cibeunying
c. 1989 Kabag Humas Setdakot Bandung
d. 1993 Pemeriksa di Inspektorat Kota Bandung
e. 1995 Kabag Pengelolaan Data PDAM Kota Bandung
f. 1999 Kepala Dispenda Kota Bandung
g. 1999 Dirut PDAM Kota Bandung
h. 2000 Manager Persib Bandung
i. 2001 Kepala Litbang Kota Bandung
j. 2004 – ayeuna Wiraswasta
Pangrojong : Calon Mandiri

(Data jeung gambar ti http://www.kpud-sumedangkab.go.id/)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s