Wawanohan jeung Cabup/Cawabup Sumedang Nomer 1


Ieu data ngeunaan Calon Bupati jeung Calon Wakil Bupati Sumedang Nomer 1.

Pasangan calon nomer 1
Pasangan calon nomer 1
Ngaran Lengkep Calon Bupati : Ir. DIDI AHMAD DJAMHIR, M.T.
Dilahirkeun : Sumedang, 14 Oktober 1961
Pagawéan Ayeuna : Staf Ahli Walikota Cimahi Bidang Pembangunan & SDM
Sakola Panungtungan : Pasca Sarjana
Alamat : Jalan Sukaati Permai No. 17 RT. 05 RW. 08 Kelurahan Pasirluyu Kecamatan Regol Kota Bandung
Riwayat Sakola a. SDN Cilengkrang Kota Kaler, Sumedang Utara, Sumedang (1974)
b. SMPN 2 Sumedang (1977)
c. SMAN Sumedang (1980)
d. Institut Teknologi Bandung (ITB) Teknik Planologi (1988)
e. ITB, Program Magister Perencanaan Wilayah Kota (2001)
f. Government of France, Public Private Partnership, Grenoble-Lyon, Paris (2007)
Riwayat Organisasi a. Ikatan Ahli Perencanaan (IAP) Wilayah Jawa Barat (Wakil Ketua) Mimiti Taun 2007
b. Ketua DPD PEKAT Indonesia Bersatu (Pembela Kesatuan Tanah Air) Mimiti Taun 2012
c. Ketua Paguyuban Peduli Pembangunan Sumedang (P3S) Taun 2011
d. Ketua Komisi Inovasi Daerah Kota Cimahi Taun 2011-Ayeuna
e. Ketua Gerakan Desa Inovasi Alumni ITB 81 Taun 2011-Ayeuna
Riwayat Pagawéan a. Konsultan Perencanaan PT Indo Consult, PT Prospera, PT Seecon- Jakarta (1985-1990)
b. Pegawai Negeri Sipil (PNS) Departemen Pekerjaan Umum (PU) (1990-1994)
c. Kasie Tata Ruang Tata Guna Tanah Bappeda Kota Tangerang (1994-1997)
d. Kabid Fisik dan Prasarana Bappeda Kota Tangerang (1997-2001)
e. Kabid Tata Ruang Dinas Tata Kota Kota Tangerang (2001-2003)
f. Kabid Tata Ruang Dinas Tata Kota Kota Cimahi (2003-2008)
g. Kepala Bappeda Kota Cimahi (2008-2012)
Ngaran Lengkep Calon Wakil Bupati : RIDWAN SOLICHIN, S.IP., M.Si.
Dilahirkeun : Baubau, 21 Oktober 1976
Pagawéan Ayeuna : Anggota DPRD Kabupaten Sumedang
Sakola Panungtungan : Pasca Sarjana
Alamat : Dusun Ciawi RT. 02 RW. 04 Desa Cikeruh Kecamatan Jatinangor Kabupaten Sumedang
Riwayat Sakola a. SDN 22 Pagi Jakarta Selatan
b. SMPN 227 Jakarta Selatan
c. SMAN 28 Jakarta Selatan
d. FISIP UNPAD (S1)
e. UNIVERSITAS INDONESIA (S2)
Riwayat Organisasi a. Ketua ROHIS FISIP UNPAD
b. Ketua Umum BPM FISIP UNPAD
c. Ketua Umum GARDA KEADILAN Jawa Barat
d. Wakil Ketua Umum GM FKPPI Rayon Jatinangor
Riwayat Pagawéan a. Dosen STIKES DHARMA HUSADA
b. Anggota DPRD Kabupaten Sumedang 2009/2014
Partéy Pangrojong 1. PKS
2. PBB

(Data jeung poto ti http://www.kpud-sumedangkab.go.id/)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s