Runtuyan Nomer Calon Bupati/Wakil Bupati Sumedang


Sanggeus netepkeun saha waé anu jadi Calon Bupati/Wakil Bupati Sumedang, KPU Daérah Sumedang netepkeun deui runtuyan nomer unggal pasangan Calon Bupati/Wakil Bupati. Ieu runtuyan nomer téh gunana pikeun dina Surat Suara, pasangan mana anu meunangkeun nomer Kahiji, saha anu kadua, jeung saterusna.

Runtuyan nomer unggal pasang calon Bupati/Wakil Bupati Sumedang
Runtuyan nomer unggal pasang calon Bupati/Wakil Bupati Sumedang

KPU nangtukeun jeung netepkeun nomer-nomer ieu dina poé Salasa ping 18 Désémber ku jalan dikoclok. Unggal pasangan calon Bupati néangan keretas anu aya nomeran dina wadah. Sanggeus dibuka keretasna bakal katempo nomer sabaraha beunangna. Sanggeus kabéh pasangan calon Bupati/Wakil Bupati meunangkeun nomerna séwang-séwangan, ahirna ditetepkeun nomer-nomer unggal pasangan.

Runtuyan nomer ahir nyaéta:

  1. Nomer Kahiji pasangan Ir. DIDI AHMAD DJAMHIR, M.T. dan RIDWAN SOLICHIN, S.IP., M.Si. (ti PBB jeung PKS)
  2. Nomer Kadua pasangan Dra. Hj. ENI SUMARNI, S.T., M.Kes. dan H. ARRYS SUDRADJAT, S.H. (calon mandiri)
  3. Nomer Katilu pasangan AGUS WELIANTO SANTOSO, S.H. dan Hj. MULLY MULYATI SUKARYA, S.Pd. (ti PDI Perjuangan)
  4. Nomer Kaopat pasangan H. ECEK KARYANA, S.Kep., M.H. dan dr. IRWANTO (calon mandiri)
  5. Nomer Kalima pasangan H. OOM SUPRIATNA dan Hj. ERNI JUWITA (calon mandiri)
  6. Nomer Kagenep pasangan H. TAUFIQ GUNAWANSYAH, S.I.P., M.Si. dan H. USEP KOMARUZZAMAN, Ir., M.M. (ti Partai Golkar)
  7. Nomer Katujuh pasangan H. ENDANG SUKANDAR, Drs., M.Si. dan Drs. H. ADE IRAWAN, M.Si. (ti PPP jeung Partai Demokrat)
  8. Nomer kadalapan pasangan H. TATANG SUTARNA, S.H., M.H. dan HENDRIK KURNIAWAN, S.Pd.I. (ti Partai Hanura, Partai Gerindra, PKB jeung PAN)

(Warta jeung gambar ti KpuSumedangKab)