Pasanggiri Blog Milkuat, Marebutkeun Samsung Galaxy Note II


Danone salaku anu nyieun inuman Milkuat gawé bareng jeung VIVAlog ngalumangsungkeun pasanggiri blog Milkuat. Ieu pasanggiri téh husus pikeun anggahota VIVAlog. Jadi anu hayang ngiluan kana ieu pasanggiri kudu jadi anggahota VIVAlog heula. Ngeunaan blogna mah bébas arék blog  di mana waé jeung anu kumaha waé ogé, asal bogana sorangan anu ngiluan kana ieu pasanggiri. Ieu pasanggiri téh matandangkeun nyieun atawa medalkeun tulisan ngeunaan pangalaman ngagunakeun inuman Milkuat Tiger pikeun budak. Tulisan anu dipedalkeunana kudu meunang nyieun sorangan, lain meunang niron ti tulisan anu dipedalkeun ku batur.

Ieu pasanggiri téh di lumangsungkeun nepikeun ka 7 Désémber pikeun ngirimkeun jeung medalkeun tulisanana. Sedengkeun wawaran hasilna (pangumuman saha anu meunangna) dilumangsungkeun dina 20 – 21 Désémber.

 

Cara anu bisa dilakonan pamilon anu hayang ngiluan kana ieu pasanggiri téh, kudu medalkeun heula tulisan dina blog bogana terus tulisanana dikirim ka VIVAlog kalawan maké pormat [Milkuat] Judul tulisan. Artikel anu dipedalkeun kudu dipedalkeun ogé dina Twitter kalawan nyabit-nyabit ngaran @Milkuat @VIVAlog katut hashtag #tigermilkuat. Pamilon ogé kudu nuturkeun twitter @Milkuat @VIVAlog. Bukti twitter éta kudu ditangkep gambarna terus diasupkeun kana blog nu diilukeun. Dina blogna ogé kudu dilengkepan ku poto botol Milkuat Tiger. Cara jeung sarat salengkepna bisa dibaca langsung di alamat Micro Site Danone.

Hadiah anu disadiakeun pikeun pinunjul utamana nyaéta Samsung Galaxy Note II. Hadiah tambahanana pikeun 10 urang pamilon pinilih nyaéta masing-masingna meunang kupon balanja anu gedéna sajuta rupiah ditambahan ku Goody Bag ti Danone katut kageugeulan ti VIVA.co.id.

4 thoughts on “Pasanggiri Blog Milkuat, Marebutkeun Samsung Galaxy Note II

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s