ulin.bdg, Raraméan Ngeunaan Kaulinan Bandung


Salila dua poé, ping 10 nepikeun ka 11 Nopémber 2012, di Bandung dilumangsungkeun raraméan anu perenahna di Taman Cilaki dayeuh Bandung. Ieu raraméan téh dingaranan ulin.bdg Festival Kaulinan Bandung. Ieu raraméan téh bisa dilumangsungkeun ku alpukahna BCCF (Bandung Creative City Forum). Loba kagiatan anu ngeusian ieu raraméan téh ti mimiti hiburan nepikeun ka kaulinan barudak.

ulin.bdg

Cenah mah kurang leuwih 26 rombongan komunitas anu ngeusian ieu raraméan, saperti Ecoethno, Komunitas Hong, Bike Bdg, Sunday Smile Picnic, Animatronik, Bandung Cycle Chic, Face Painting, Komunitas Sulap Bandung, Komunitas Origami Bandung, Planet Sains, Komunitas Taman Foto Bandung jeung anu séjénna. Kusabab dilaksanakeunana dina tungtung minggu (poé Saptu jeung Ahad), ieu raraméan téh loba anu ngajugjugan, pangpangna sakalian pariknik (pakanci) bari arulin di taman kota anu lumayan linduh iuh.

Salasahiji kagiatan anu ngeusian ieu raraméan téh nyaéta kaulinan barudak anu dikokojoan ku Komunitas Hong. Lumayan loba jinis kaulinan barudak anu disadiakeun, diantarana waé jajangkungan, susumpitan jeung bedil jeprét katut rorodaan gilinding tilu.

(Gambar meunang nginjeum ti http://www.bccf-bdg.com/)

2 thoughts on “ulin.bdg, Raraméan Ngeunaan Kaulinan Bandung

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s