Google Nexus 7 Geus Bisa Dipésen


Google Nexus 7 bisa jadi mangrupakeun salasahiji jinis tablét anu dianti-anti ku anu hayang miboga tablét alus tapi murah. Henteu disebut alus kumaha, lamun nilik kana jeroanana mah apanan sakitu alusna. Prosésor anu dipakéna apanan kaasup prosésor opat inti, Quad-core nVidia Tegra 3 anu miboga galura gawé 1,3 GHz kalawan maké prosésor grapis GPU GeForce ULP 12 inti 416 MHz. Atuh kamampuhan ieu tablét lain samanéa deui. Rupa-rupa kaulinan (game Android) anu beurat tangtuna bisa dipaénkeun dina ieu tablét. Ngajalankeun program ogé teu kudu nungguan lila. Terus pérsi Android anu dipasang dijerona ogé Android anu panganyarna, Android 4.1 Jelly Bean. Sedengkeun harga anu dipatokna ngan ukur 299 dollar.

Saha anu teu kabita….

Google Nexus 7

Sanajan di luar nagri mah geus dijualan, di Indonésia mah tacan asup (tacan sadia) tablét ieu téh. Nurutkeun béja panganyarna, cenah ieu tablét téh kakara asup ka Indonésia dina bulan Nopember. Ngan tacan jelas tanggal sababarahana mah.

Sanajan tacan jelas iraha-irahana, loka toko onlén, Lazada.co.id geus méré wawaran jeung nawarkeun ieu tablét. Lazada geus nawarkeun ieu tablét kalawan hargana RP 2.999.000. Nurutkeun ieu loka, tablét Google Nexus ieu bakal dikirimkeun ka anu pésen dina ping 15 Nopémber 2012.

One thought on “Google Nexus 7 Geus Bisa Dipésen

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s