Nyieun Kalénder Candra Kala Sunda 1949


Kajurung ku hayang nyobaan nyieun kalénder Sunda taun anu anyar, taun 1949 anu kakara katincak sababaraha poé kamari, ahirna mah dicobaan waé nyieun. Sanajan wangunanana basajan, sahanteuna aya angka-angka anu nuduhkeun kana pananggalan dina Cakra Kala Sunda anu ditambahan ku pananggalan Maséhi. Ngan ieu téh kudu dipariksa deui bisi aya anu salah, naha salah tulis atawa salah itung. Ma’lum da lain ahlina.

Kartika 1949

Pikeun anu merlukeun bisa ngundeur ieu kalénder atawa anu hayang mariksa ogé bisa ngundeur ieu payil kalénder anu wangunanana pdf. Alamat ngundeurna di Kalender Candra Kala Sunda 1949.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s