Aplikasi PON Riau 2012 dina Andoid


Sanajan elat kusabab acara PON-na oge geus lekasan, taya salahna lamun dipedalkeun di dieu. Pikeun meunangkeun inpo ngeunaan PON Riau 2012 bisa ngagunakeun aplikasi anu ngahaja dijieun anu bisa dijalankeun dina henpon Android. Ieu aplikasi bisa dipasang dina henpon pinter Android.

Aya sababaraha inpo anu diancokeun hususna ngeunaan PON, diantarana wae ngeunaan Jadwal Tatandang, Warta ngeunaan PON, Inpo ngeunaan Hotel jeung Kadaharana.

Aplikasi PON pikeun dina henpon Android

Anu merlukeun ieu aplikasi bisa ngundeur di Google Play.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s