Balap Sepeda PON Riau 2012, atlet Jawa Barat Jawarana


Ngeunaan cabang olahraga Balap Sepeda, atlet Jawa Barat bisa ngumpulkeun lima siki medali emas. Lamun ngilikan kana jumlah medali anu diparebutkeun anu jumlahna 14 siki, Jawa Barat lumayan bisa disebutkeun jadi jawara oge dina cabang olahraga balap sepeda ieu. Da anu sejen mah panglobana teh paling oge tilu siki medali emas anu dibeunangkeun ku Jawa Timur. Sedengkeun kontingen DKI Jakarta jeung Daerah Istimewa Yogyakarta meunangkeun dua medali emas sewang, Kalimantan Timur katut Jawa Tengah sasiki emas sewang.

Balap sepeda nomer BMX

Salian ti meunangkeun lima siki emas, atlet Jawa Barat oge bisa ngumpulkeun dua siki medali perak ditambah tilu siki medali perunggu. Hasil beubeunangan medali atlet Jawa Barat salengkepna diancokeun di handap ieu:

MTB Cross  Country Putri
(Emas)        Kusmawati  Yazid
(Perunggu)    Nunung Sekarningsih

MTB Cross  Country Putra
(Emas)        Bandi Sugito
(Perak)        Chandra Rafsanjani

MTB Downhill Putri
(Emas)        Risa Suseanti

ITT Putri
(Emas)        Yanthi Fuchianty

ITT Putra
(Emas)        Tonton Susanto

Individual Road Race Putri
(Perunggu)    Yanthi Fuchianty

Criterium Putri
(Perunggu)    Yanthi Fuchianty

Team  Time  Trial Putra
(Perak)        Arin Iswana/Chelly  Aristya/Agung  Alisyahbana/Tonton  Susanto

(Gambar meunang nginjeum ti ponriau2012.com)

One thought on “Balap Sepeda PON Riau 2012, atlet Jawa Barat Jawarana

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s