Engke, Tepang deui di PON 2016 Jawa Barat


Acara PON Riau XVIII 2012 geus lekasan ditutup kalawan resmi. Jawarana geus jelas dimeunangkeun ku kontingen DKI Jakarta. Acara PON salajengna bakal dilumangsungkeun di Jawa Barat dina taun 2016.

Tepang deui di PON 2016 Jawa Barat

One thought on “Engke, Tepang deui di PON 2016 Jawa Barat

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s