Sasiki Emas Lima Perak Dua Perunggu Pikeun Jawa Barat tina Selam


Ngaliwatan cabang olahraga Selam, Jawa Barat bisa ngumpulkeun medali hiji emas, lima perak ditambah dua perunggu. Beubeunangan ieu masih keneh eleh lamun dibandingkeun reujeung kontingen DKI Jakarta, Jawa Timur dan Riau anu sewang-sewanganana meunangkeun genep emas, opat emas, tilu emas.

Selam

Emas Jawa Barat dikumpulkeun ngaliwatan Reza Novaris anu tatandang dina nomer Kolam 100 M Bi-Fins Putra. Sedengkeun medali perak dikumpulkeun ngaliwatan nomer Kolam 200 M Bi-Fins Putra (Reza Novaris), Kolam 800 M Surface Putra (Hans H. Yosaputra), Laut 10000 M Fins Swimmming (Evan Adiputra), Kolam 100 M Bi-Fins Putri (Amanita Muskarianny), Kolam 200 M Bi-Fins Putri (Amanita Muskarianny). Ari medali perungguna dibeunangkeun ngaliwatan nomer Kolam 400 M Immersion Putra (Hans H. Yosaputra) jeung Kolam 800 M Surface Putra (Evan Adiputra).

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s