Cabang Panjat Tebing, Jawa Barat Meunangkeun Dua Perunggu


Dina cabang olahraga Panjat Tebing, atlet Jawa Barat bisa ngumpulkeun dua siki medali perunggu. Beubeunangan ieu kaelehkeun ku atlet-atlet ti kontingen Jawa Tengah, Kalimantan Timur, Jawa Timur, Riau, DKI Jakarta jeung Bali anu beubeunangan medali emas. Tina 14 medali emas anu diparebutkeun, henteu hiji-hiji acan medali emas anu bisa dibawa balik ku kontingen Jawa Barat.

Panjat Tebing

Medali perunggu anu bisa dibawa ku kontingen Jawa Barat dimeunangkeun ku Amri ngaliwatan nomer Lead Perorangan Putra katut Rahman Guanawan Santoso/Berdi Dei Heki/Lukman Nul Hakim dina nomer Speed Track Tim Putra.

Rengking Kontingen Emas Perak Perunggu
1 Jawa Tengah 6 3 1
2 Kalimantan Timur 2 4 3
3 Jawa Timur 2 3 5
4 Riau 2 1
5 DKI Jakarta 1 1 6
6 Bali 1 1
7 Sulawesi Selatan 1
8 Jawa Barat 2
9 DI Yogyakarta 1

 

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s