Renang PON 2012 Riau, Jawa Barat Jawarana


Sanggeus ngarengsekeun tatandang cabang olahraga renang, ahirna mah katempo yen atlet-atlet Jawa Barat ngawasaan ieu cabang olahraga. Tina 32 nomer tatandang anu dilumangsungkeun, atlet-atlet Jawa Barat bisa ningkes 22 medali emas, 10 medali perak katut 4 medali perunggu. Leuwih ti satengahna medali emas diborong ku kontingen Jawa Barat. Salian ti medali emas, ditambah oge ku medali perak jeung perunggu anu lumayan rempeg.

Tatandang cabang renang

Salian ti meunangkeun medali emas anu loba, ditambah oge ku sababaraha atlet anu bisa ngaleuwihan rekor PON samemehna.

Daptar nomer di cabang olahraga renang anu bisa dibeunangkeun medalina nyaeta:

No Nomer pertandingan Ngaran Atlet Emas Perak Perunggu
1 4×200 M Gaya Bebas Estafet Putri 1
2 4×200 M Gaya Bebas Estafet Putra 1
3 4×100 M Gaya Bebas Estafet Putri 1
4 200 M Gaya Punggung Putri Yessy V. Yosaputra 1
5 200 M Gaya Ganti Perorangan Putri Ressa Kania Dewi 1
6 200 M Gaya Punggung Putra Ricky Anggawijaya 1
7 800 M Gaya Bebas Putri 1 1
8 4×100 M Gaya Bebas Estafet Putra 1
9 4×100 M Gaya Ganti Estafet Putri 1
10 200 M Gaya Kupu-kupu Putri 1 1
11 100 M Gaya Bebas Putra 1
12 400 M Gaya Bebas Putri 1 1
13 200 M Gaya Ganti Perorangan Putra 1
14 100 M Gaya Kupu-kupu Putra 1 1
15 100 M Gaya Kupu-kupu Putri 1 1
16 400 M Gaya Bebas Putra 1 1
17 100 M Gaya Punggung Putri 1
18 100 M Gaya Punggung Putra 1
19 50 M Gaya Bebas Putra 1 1
20 200 M Gaya Dada Putra 1
21 200 M Gaya Bebas Putri 1 1
22 1500 M Gaya Bebas Putra 1
23 400 M Gaya Ganti Perorangan Putri 1 1
24 4×100 M Gaya Ganti Estafet Putra 1
25 200 M Gaya Bebas Putra 1
26 200 M Gaya Kupu-kupu Putra 1 1
JUMLAH 22 10 4

(Gambar meunang nginjeum ti pesbuk)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s