Opat Perunggu Pikeun Jawa Barat ti Layar


Ti cabang olahraga Layar, atlet Jawa Barat henteu bisa meunangkeun medali emas jeung perak. Anu bisa dikumpulkeun teh ngan ukur medali perunggu anu jumlahna opat siki. Tina jumlah nomer pertandingan anu jumlahna 16 siki teh, henteu hiji-hiji acan medali emas anu bisa dikumpulkeun. Medali emas anu disampakeun dina ieu cabang olahraga dimeunangkeun ku kontingen Jawa Timur (opat emas), DKI Jakarta, Sulawesi Selatan jeung Kepulauan Riau (tilu emas), Kalimantan Timur (dua emas) katut Bali (hiji emas).

tatandang cabang olahraga Layar

Medali perunggu anu dimeunangkeun ku atlet Jawa Barat ngaliwatan nomer-nomer: Laser Radial Putri (atletna: Annisa Martina Syahrir), Fireball Terbuka (Mulyanto/Indra Gunawan), Techno Putra (Kadek Gita Dwika P.) jeung RSX Putra (Junedi).

(Gambar meunang nginjeum ti pesbuk)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s