Beubeunangan Medali Atlet Jawa Barat Cabor Atletik


Poe ayeuna mangrupakeun poe panungtungan pikeun cabang olahraga Atletik dina midangkeun pertandingan di nomer-nomerna. Nomer pertandingan atawa nomer cabang olahraga anu jumlahna 47 siki teh geus rengse dilaksanakeun. Sakabeh medali geus dibikeunkeun ka atlet/kontingen anu meunangkeunana.

Atletik

Pikeun kontingen Jawa Barat, beubeunangan medalina bisa disebutkeun saeutik lamun dibandingkeun reujeung kontingen sejenna saperti Nusa Tenggara Barat, Jakarta, Jawa Timur jeung Jawa Tengah. Atlet Jawa Barat ngan ukur bisa meunangkeun genep siki medali emas ditambah tilu siki medali perak katut lima medali perunggu. Medali emas dibeunangkeun ku Hendro (20 km Jalan Cepat Putra), I Gusti Gede Karang Asem (Marathon Putra), Dudung Suhendi (Lontar Martil), K.M.Muhammad AL Quraisy (3000 M Halang Rintang Putra), Ika Puspa Dewi (Lompat Tinggi) jeung Eki Pebri Ekawati (Tolak Peluru Putri).

Beubeunangan medali tina cabang olahraga Atletik pikeun kontingen Jawa Barat salengkepna bisa dilongok dina daptar di handap ieu:

No Nomer Pertandingan Ngaran Atlet Emas Perak Perunggu
1 400 M Gawang Putra Rio Prasetyo 1
2 10 Km Jalan Cepat Putra Hendro 1
3 20 Km Jalan cepat Putra Hendro 1
4 Marathon Putra I Gusti Gede Karang Asem 1
5 Lontar Martil Putra Dudung Suhendi 1
6 3000 M Halang Rintang Putra K.M.Muhammad AL Quraisy 1
7 Marathon Putri Supriyati Sutono 1
8 Lompat Tinggi Ika Puspa Dewi 1
9 Lompat Jangkit Putri Ika Puspa Dewi 1
10 Tolak Peluru Putri Eki Pebri Ekawati 1
11 Lontar Martil Nia Meilani Usnia 1
12 Sapta Lomba Putri Enung Neni Meilani 1
Idah Melawati 1
13 100 M Gawang Putri Enung Neni Meilani 1

(Gambar meunang nginjeum ti ponriau2012.com)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s