Pamustunganana Cabang Olahraga Aeromodeling di PON Riau 2012


Pikeun cabang olahraga Aeromodeling, poe Rebo kamarina, ping 14 September geus namatkeun tatandang sakabeh nomer anu ditandingkeun. Jumlah nomer tatandang anu diayakeun anu lobana 7 siki teh geus dilumangsungkeun katut medali geus disebarkeun ka atlet anu meunang dina tatandangna. Ngan aya hanjaluna. Tina sakitu medali teh euweuh hiji-hiji acan anu bisa dibeunangkeun ku atlet ti Jawa Barat. Teu aneh ketang, da cenah Jawa Barat mah lain jagona dina cabang olahraga Aeromodeling mah. Anu lumayan dijagokeun mah kontingen Jawa Timur.

Atlet anu keur tatandang dina cabang olahraga Aeromodeling

Nurutkeun hasil anu dikaluarkeun ku panitia pertandingan, anu pinunjul dina cabang olahraga Aeromodeling teh nyaeta kontingen Jawa Tengah jeung Jawa Timur anu meunangkeun dua medali emas.

Hasil ringkes salengkepna bisa ditempo dina daptar di handap ieu.

Jawara Ngaran Propinsi
TRI LOMBA FREE FLIGHT PUTRA
1 Novandri Sebastian Banten
2 Gunawan Prasetya Kalimantan Tengah
3 Suharisman Kalimantan Barat
TRI LOMBA FREE FLIGHT PUTRI
1 Nanik Nofianti Jawa Tengah
2 Alfindita Anggriasa Jawa Tengah
3 Fitriana Puspa Hidasari, S.Pd. Kalimantan Barat
DWI LOMBA CONTROL LINE
1 Erick Limanhadi/Benny Limanhadi Jawa Timur
2 A. K. Fathoni/Sukariadi Kalimantan Timur
3 Gunawan Prasetya/Ian Cahya Ismail Kalimantan Tengah
F3A (RC AEROBATIC AEROPLANE)
1 Dimas Satrio Wibowo Riau
2 Paulus Nikolas Triharmanto DI Yogyakarta
3 David Gunawan Jawa Tengah
F3C (RC HELICOPTER)
1 Adriel Mesias Simorangkir Kalimantan Selatan
2 Dimas Satrio Wibowo Riau
3 Januar Rizkitiawan Kalimantan Selatan
F3J (RC SOARING GLIDER)
1 David Gunawan Jawa Tengah
2 Dion Randy Tulong Sulawesi Utara
3 Benny Limanhadi Jawa Timur
F2D (CONTROL LINE COMBAT)
1 Erick Limanhadi Jawa Timur
2 Eko Nuralam Putra DKI Jakarta
3 Ali Akbar Riau

(Gambar meunang nginjeum ti pesbuk)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s