Tilu Nomer Balap Motor, Jawa Barat 3 Medali


Ngaliwatan nomer-nomer di cabang olahraga Balap Motor, anu matandangkeun opat nomer ahirna mah atlet Jawa Barat bisa meunangkeun tilu siki medali anu mangrupa dua emas jeung sasiki perunggu.

Tempat balap motor

Medali emas anu diala teh ngaliwatan nomer 110 cc 4 Langkah Standar Team Race anu dibeunangkeun ku Ocky Lukman Sanny/Owi Nurhuda, jeung ngaliwatan nomer 125 cc 4 Langkah Standar Team Race anu dimeunangkeun ku atlet Wahyu Widodo/Anggi Permana Putra. Sedengkeun ari medali perunggu dimeunangkeun ku Anggi Permana Putra anu ngiluan balap di nomer 125 cc Individual Race.

(Gambar meunang nginjeum ti pesbuk)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s