Jadwal Tatandang Cabang Olahraga PON 11 September


Dina poean dibukana PON Riau XVIII 2012, bakal matandangkeun sababaraha cabang olahraga diantarana Balap Sapedah di Siak, husus nomer Down Hill Putra jeung Putri. Ngan lain babak final anu marebutkeun medali, ieu mah babak Seeding. Babak finalna mah bakal dilakonan dina poe isukan. Salian ti Balap Sapedah, oge aya pertandingan pikeun cabang olahraga Dayung. Cabang olahraga dayung hususna kelas Canoeing bakal midangkeun pertandingan poe panungtungan nurutkeun jadwal anu katarima. Ngan pertandingan Canoeing dina poe ayeuna, salian ti pertandingan anu geus dijadwalkeun, bakal ditambah oge ku pertandingan babak final anu sakuduna dilakukeun dina poe kamari tapi ditunda jadi poe ayeuna.

Terus aya oge tatandang pikeun cabang olahraga Layar, Selam (husus nomer Kolam), Futsal, Tenis Meja, Tinju, Olahraga Dirgantara, Sepatu Roda katut Tarung Derajat.

Jadwal cabang olahraga anu dilakonan dina poe ayeuna anu salengkepna:

Jadwal Tatandang Cabang Olahraga Tanggal 11 September
No Cabang Olahraga Tempat
1 Balap Sapedah Siak
2 Dayung – Canoeing Danau Kebon Nopi
3 Layar Basisir Selat Baru
4 Selam – Kolam (Mono Fin) Kolam Renang Pertamina
5 Futsal GOR Tembilahan Indragiri Hilir
6 Tenis Meja Sport Hall PT Chevron
7 Tinju GOR Pangkalan Kerinci
8 Aeromodeling Bandara Japura Rengat
9 Gantole Dumai
10 Paralayang Bukit Tungku Nasi, Rokan Hulu
11 Terbang Layang Bandara Tuanku Tambusai (Pasir Pangaraian)
12 Terjung Payung Bandara Japura Rengat
13 Sepatu Roda Venues Sepatu Roda, Siak
13 Tarung Derajat GOR Perkasa Alam, Bengkalis
14 Bermotor Sport Center Balap Motor

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s