Beubeunangan Medali Jawa Barat 11 September, Rada Saeutik


Nincak kana poean dibukana acara PON Riau 2012, dina ping 11 September, beubeunangan medali pikeun kontingen Jawa Barat kawilang saeutik. Hal ieu bisa dimaklum sabab tatandang cabang olahraga dina poe dibukana acara PON ngan ukur sababaraha cabang olahraga.

Dayung

Tina cabang olahraga anu ditandingkeun saperti dayung, sapatu roda jeung balap motor, atlet Jawa Barat anu meunangkeun medali taya anu bisa meunangkeun medali emas. Anu bisa dibeunangkeun teh medali perak anu lobana 4 siki (3 siki ti cabang olahraga dayung ditambah sasiki tina cabang olahraga sapatu roda) katut medali perunggu anu lobana 2 siki (ti cabang olahraga dayung jeung sapatu roda). Ari tina balap motor mah, henteu beubeunangan.

(Gambar meunang nginjeum ti pesbuk)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s